Cauza sociala

Devino fundraiser pentru educatie!

Lasa-te purtat de pasiunea ta pentru sport si munte in timp ce ajuti un copil dintr-un centru de plasament sa isi descopere si urmeze o pasiune!

Multi dintre cei 700 de copii de la Ajungem MARI ascund talente ce le-ar putea schimba viitorul si ajuta sa treaca peste momentele grele pe care le traiesc.

Impreuna putem sa ii sustinem: mai intai sa le identificam pasiunile si talentul, iar apoi sa puna in practica prin cursuri cu voluntari sau specialisti.

La Maratonul Transilvaniei, poti ajuta un copil institutionalizat sa-si descopere si urmeze pasiunea devenind fundraiser Galantom.

Principiul e simplu: tu alergi sau pedalezi, iar prietenii tai doneaza pentru a te sustine in incercarea ta de a schimba viitorul unui copil. 500 de lei este costul unui an de educatie prin joc pentru un copil, incluzand cursuri interactive, ateliere creative, material de lucru si iesiri motivationale.

E o suma care poate aduce o schimbare uriasa si pe care prin efortul tau, invitandu-ti prietenii sa doneze, o poti colecta pe platforma Galantom. Primul pas pentru a deveni fundraiseri  este sa completezi formularul de fundraiser si noi iti vom crea o pagina personalizata pe Galantom.ro, unde prietenii tai vor dona pentru a te sustine.

logo-galantom-1024x237Iti vomtrimite toate informațiile necesare pentru fundraising, idei, sfaturi si materiale de promovare. Vrem ca tu sa stii foarte bine pentru cine alergi sau pedalezi, asa ca pentru orice intrebare legata de proiect, te rugam sa ne contactezi prin e-mail la iarina@ajungemmari.ro sau la numarul 0753 19 22 63.
Poti gasi informatii despre programul Ajungem Mari pe site-ul oficial si pagina noastra de Facebook.

 Îți mulțumim pentru generozitate! Impreuna Ajungem Mari!


headerDespre Ajungem MARI si Asociatia Linfendeld

Programul educational Ajungem MARI lupta cu ajutorul a 300 de voluntari pentru ca 700 de copii din Bucuresti, Iasi, Cluj, Timis si Buzau sa ajunga MARI, oameni responsabili si independenti. Prin cursuri interactive, ateliere creative, iesiri din centre, proiecte de orientar profesionala, tabere de dezvoltare personala, copiii isi dezvolta abilitati si descopera la ce sunt buni, ce vor si ce pot face mai departe.

Ajungem Mari este programul educational pentru copii si tineri din centre de plasament desfasurat de Asociatia Lindenfeld, organizatie non-guvernamentala ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societatii, ca educatia, sanatatea, protectia mediului sau dezvoltarea sustenabila.

 

Programul educational Ajungem MARI pentru copiii din centre de plasament a fost cauza sociala sustinuta de sportivi si in 2014 la prima editie a Maratonului Transilvaniei (Ajungem Mari @ In Transylvania), pentru proiectul “Învață să pedalezi” pe care il vom repeta si in septembrie anul acesta.

 

In 2014 programul Ajungem MARI a demarat cu fonduri 0, iar dupa un an ajuta 700 de copii institutionalizati sau din familii defavorizate sa Ajunga MARI, alaturi de 360 de voluntari din Bucuresti si alte 4 judete. Din toamna programul porneste si in Brasov. Ajungem MARI a fost premiat la Gala Nationala a Voluntarilor si la Gala Societatii Civile.