Rezultate

Dragii nostri,

Va multumim pentru participarea la aceasta prima editie Maratonul Transilvaniei si va felicitam pentru trecerea cu succes a liniei de finish. Am avut o zi plina, frumoasa si cu multe provocari, o zi care s-a terminat cu multe zambete pe buze, ceea ce ne bucura :)

premiere

Avem si rezultatele celor 2 curse care s-au desfasurat astazi, 12 iulie 2014: trail running lung (21km) si trail running scurt (10km). Inainte sa le aflati, avem cateva detalii importante sa va comunicam in ceea ce priveste clasamentul final pe categorii de varsta.

Mentiuni clasament Age Group

Conform regulamentului Maratonul Transilvaniei, pentru ca o categorie sa se valideze, e nevoie de o prezenta de minim 15 concurenti (masculin) si 6 concurente (feminin). In cazul in care o categorie nu intruneste minimul de prezenta, se considera integrarea participantilor din aceasta in urmatoarea categorie. Exceptie face categoria 50+ masculin & 40-49 si 50+ feminin, unde nu va exista prag minim.

1. Intrucat la categoria feminin 18-29 ani, trail lung, au fost doar 5 concurente, deci nu s-a intrunit numarul minin de inscrisi, acestea au trecut in categoria urmatoare 30-39 ani si astfel s-a refacut clasamentul.

2. Aceeasi situatie este si in cazul categoriei masculin sub 18 ani, trail lung, unde au fost doar 2 concurenti care au fost integrati in categoria 18-29 ani.

REZULTATE TRASEU LUNG, 21KM

Clasament general feminin

Clasament general masculin

Feminin, categorii de varsta:  30-39 ani    |    40-49 ani    |   50+ ani

Masculin, categorii de varsta:   18-29 ani   |   30-39 ani  |  40-49 ani  |  50+ ani

REZULTATE TRASEU SCURT, 10KM

Clasament general feminin

Clasament general masculin

Feminin, categorii de varsta:  18-29 ani  |   30-39 ani    |    40-49 ani

Masculin, categorii de varsta:   18-29 ani   |   30-39 ani  |  40-49 ani  |  50+ ani

5 thoughts on “Rezultate

 1. Salut, am o sugestie legată de categoria de vârstă sub 18 ani la MTB. Au fost numai doi copii concurenți și comasarea lor cu categoria 18-29 de ani este cumva nedreaptă. În ciuda regulamentului, mi-ar fi plăcut să-i încurajați pe cei doi copii și să-i premiați separat. Să sperăm că la edițiile viitoare se vor înscrie minim 15 băieți și 6 fete pentru formarea categoriilor sub 18 ani.

  În afară de aceasta, felicitări pentru organizare, ne-am simțit foarte bine, mulțumim. Zona este minunată, ne dorim să revenim și la ediția din 2015. Cu drag, Mihai

 2. O competitie frumoasa si bine organizata intr-un cadru natural de exceptie…Atat organizatorii cat si voluntarii merita felicitari si toata aprecierea…Se poate totusi mai bine prin eliminarea unor mici minusuri : Nu ne asteptam ca la festivitatea de premiere sa nu poata participa cei care ne-au insotit la competitie (decat dupa multa insistenta si putini nervi)… ne asteptam sa se respecte totusi programul si sa nu se intarzie inceperea festivitatii de premiere ( cu 40 min.) – am fost nevoiti sa scoatem astfel din programul personal vizitarea unui obiectiv turistic din zona….ne asteptam sa se premieze, asa cum s-a scris in regulamentul afisat pe site-ul competitiei, primele sase locuri la general baieti…Ne asteptam la premii mai frumoase si diplome scrise mai frumos….Insa ne asteptam ca veti fi receptivi si pe viitor acestea vor fi asteptari implinite in beneficiul comun al tuturor celor implicati in editiile viitoare ale aceastei competitii. Noi sportivii (concurenti) ne von stradui sa ne antrenam mai bine, sa fim mai numerosi, sa intelegem ca merita efortul de a ne deplasa, chiar si de la distante mai mari, la astfel de competitii, iar organizatorii se straduiesc si ei mai mult sa faca mai atractive aceste manifestari sportive…

  Va salut cu respect – Liviu Cristea

 3. Pingback: Știri pe scurt. Alergări, nu glumă » alerg, deci exist!

 4. Multumim pentru organizare.

  O singura intrebare am. Cati km am alergat la traseul lung? :)

  • Multumim pentru participare! :)
   Traseul lung a fost de aproximativ 18,4km (in conditiile in care o bucla are 9.2km)

Comments are closed.